17 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα που μας αξίζει!

Όποιο αποτέλεσμα και αν δώσουν σήμερα οι εκλογές, όποιος συνδυασμός κομμάτων και προσώπων κι αν αποτελέσει τη νέα κυβέρνηση, η Ελλάδα των προσδοκιών μας αξίζει να βγει αλώβητη!
Με σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια, αυθεντικό πατριωτισμό και όραμα -έστω για τη διαφύλαξη και μόνο των αυτονόητων και δεδομένων του Ελληνισμού- η αυριανή ηγεσία οφείλει, επιτέλους, να αποκαταστήσει το κύρος της χώρας αλλά και του λαού της! Τα περιθώρια της διεθνούς παρουσίας μας ως "δειλών, μοιραίων κι άβουλων αντάμα" εξαντλήθηκαν! Ουδείς στη δημοκρατία υποχρεώνεται να διεκδικεί την ψήφο μας, άρα ουδείς δικαιούται να αντιμετωπίζει την εξουσία είτε διαχειριστικά, είτε υστερόβουλα, είτε ανεύθυνα ενόψει δραματικών ίσως προοπτικών για την τύχη του έθνους των Ελλήνων.
Γνωρίζουν άριστα, άλλωστε, όποιοι πάρουν την πρώτη θέση απόψε: Οι μεν ότι σχεδόν κανείς από τους σημερινούς ψηφοφόρους τους δεν τους δίνει συχωροχάρτι για τα ανομήματά τους ούτε λευκή επιταγή για περαιτέρω λάθη και βάρη. Τους ψηφίζει με βαριά ή ξέπνοη καρδιά, σαν ανάχωμα σε ανατροπές που μπορεί και να αποδειχθούν ολέθριες και ανεπανόρθωτες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία... Οι δε ότι οι ψηφοφόροι τους της 6ης Μαΐου και οι επιπλέον σημερινοί δεν αποτελούν κομματική πελατεία τους ούτε είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν ανεδαφικές και συμπλεγματικές πολιτικές, που θα θέσουν σε αμφισβήτηση κυριαρχικά δικαιώματα και status, όπως το ευρωπαϊκό νόμισμα και η κοινή πορεία μας. Τους ψηφίζουν απαυδισμένοι από τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν καθώς και από το τρίτο που έχει αναγάγει σε αγκύλωση την πολιτική του...

*
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ...


Πιστή στην Ορθοδοξία


Προκομμένη και νοικοκυρεμένη


Ευγνώμων στους ήρωές της και απρόθυμη να ξεπουληθεί


Με νιάτα που αρνούνται να τα διώχνει ή να τα σκοτώνει 


Με οικοσύστημα σπάνιας ακόμη ομορφιάς και υγείας

Με αναξιοποίητο εθνικό πλούτο πολλών μορφών


Με πίστη στο ΜΕΛΛΟΝ!
*
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: