6 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "ΦΡΕΑΤΟΣ"

 
Το Σάββατο, λοιπόν, 5 Οκτωβρίου 2013 -προσωπικά χάρηκα και τη σύμπτωση με την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών!- έγινε στο πατάρι του "ΑΡΜΟΥ" η παρουσίαση του περιοδικού μας. Κόσμος πολύς και εκλεκτός!
Ομιλίες καίριες και μεστές!
 
Από αριστερά: Ο ιδιοκτήτης-δ)ντής Δημήτρης Αγγελής
και οι ομιλητές Αλέξης Ζήρας, Νατάσα Κεσμέτη και Νίκος Βατόπουλος
 
 
Ο έγκριτος δημοσιογράφος της "Καθημερινής" κ. Νίκος Βατόπουλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για "το φιλόδοξο και πολύ αξιόλογο, όπως δείχνουν και τα 3 ως τώρα τεύχη και ιδίως το τελευταίο, εγχείρημα στους καιρούς αυτούς", χαιρέτισε την "αρμονική συνύπαρξη των γενεών συγγραφέων αλλά και εικαστικών, που συνεργάζονται με το ΦΡΕΑΡ" και κατέθεσε χρηστικές ιδέες, για να γίνει ευρύτερα γνωστό το περιοδικό.
Ο συγγραφέας και κριτικός κ. Αλέξης Ζήρας τόνισε τις αντιξοότητες με τις οποίες καλούνται να αναμετρηθούν πάντα -και ιδιαίτερα σήμερα- οι εκδόσεις περιοδικών Λόγου δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τις έως τώρα επιδόσεις του ΦΡΕΑΤΟΣ.
Η συγγραφέας και εκ των μελών της συντακτικής ομάδας κ. Νατάσα Κεσμέτη σκιαγράφησε την ταυτότητα του νέου περιοδικού διαμέσου αποσπασμάτων κειμένων των εκδοθέντων τευχών, όπως του Μητροπολίτη Περγάμου κ. Ιωάννου Ζηζιούλα, του καθηγητή κ. Διονύση Μαγκλιβέρα, του Κώστα Κουτσουρέλη, της Έλενας Σταγκουράκη, του Γιώργου Βαρθαλίτη, του Θεόδωρου Παντούλα, του Κώστα Βραχνού, του Χαράλαμπου Φύτρου, του Γιάννη Β. Κωβαίου κ.ά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: