24 Ιουνίου 2011

Στα αιματοβαμμένα Κατεχόμενα το σίριαλ του ΑΝΤ1!..

Σήμερα έλαβα από φίλο δημοσιογράφο της Κύπρου την παρακάτω καταγγελία. Η ντροπή που ένιωσα -ασυναίσθητα ως Ελλαδίτης, σαν να ευθυνόμουν εγώ...- δεν περιγράφεται! Κατά τα άλλα, το κανάλι "ανοίγει την αγκαλιά του" στα παιδιά της Κύπρου και στα "όνειρά τους" με τα τάλεντ σόου του! Τηλεθέαση ψαρεύει απλούστατα στην αγορά της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Οι ευαισθησίες (όχι μόνο του Ομίλου αυτού, αλλά σύσσωμου του ελλαδίτικου κατεστημένου) πέθαναν με την ήττα του τυχοδιωκτικού σχεδίου Ανάν... 

 Ο ήλιος της Λευκωσίας ανατέλλει 37 χρόνια από τα Κατεχόμενα!
Γι' αυτό, έχει τόσο άλικο χρώμα...

Πισώπλατη μαχαιριά

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 Ελλάδος για την προβολή της Τουρκικής δημιουργίας σαπουνόπερα ΕΖΕΛ, η οποία γυρίστηκε στα κατεχόμενα μέρη της Κύπρου μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε Τουρκική ενέργεια η οποία συνδέεται με τα κατεχόμενα, επιδιώκει την αποδοχή και αναβάθμιση του παράνομου Καθεστώτος, με τελική επιδίωξή της την αναγνώριση του ως νόμιμης ξεχωριστής οντότητας και αυτό ισχύει ακόμη και τηλεοπτικές παραγωγές,

Η ενέργεια αυτή του ΑΝΤ1 Ελλάδος συνιστά πισώπλατη μαχαιριά στον αντικατοχικό μας αγώνα τη στιγμή που κλιμακώνονται πάνω μας οι πιέσεις να υποταχθούμε στην κατοχή και να νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα.

Προβάλλεται για ψυχαγωγία μια παραγωγή η οποία εξελίσσεται πάνω στην κατεχόμενη και αιματοβαμμένη γη μας, η οποία σκεπάζει νεκρούς και αγνοούμενους μας Κύπριους και Ελλαδίτες, πεταμένους σε μαζικούς τάφους και πάνω στην οποία διαπράχθηκαν σωρεία άλλων αποτρόπαιων εγκλημάτων σε βάρος του άμαχου Κυπριακού Λαού με επιστέγασμα το Εθνικό ξεκαθάρισμα όλων των Ελλήνων από τα κατεχόμενα.
 Μέσα από την παραγωγή  προβάλλονται και διαφημίζονται οι κλεμμένες περιουσίες μας. Προβάλλονται παράνομες αναπτύξεις που έγιναν πάνω στις περιουσίες μας όπως το ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο κτίσθηκε πάνω στα ερείπια της κατεχόμενης Βουκολίδας.
Μέσα από τη σειρά διαφημίζονται παράνομα Καζίνα και άλλες επιχειρήσεις οι οποίες χρηματοδοτούν την παραγωγή.


Καλλιεργείται στους Έλληνες θεατές η ανοχή, η αποδοχή και ο εθισμός στην κατοχή της Κύπρου μας και υπονομεύεται το αντικατοχικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού, και εν κατακλείδι εξουδετερώνεται η υποστήριξη του Ελληνικού Λαού προς την Κύπρο. Πρόκειται για δηλητήριο στις φλέβες και η παράλυση που θα προκληθεί θα έχει συνέπειες όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για τον Ελληνισμό γενικότερα.

Ευνοείται και υποβοηθείται η Τουρκική πολιτική της συνεχούς φθοράς και εκφυλισμού του Κυπριακού και της υποστήριξης που πρέπει να τυγχάνει ως Διεθνές θέμα εισβολής και κατοχής που είναι. [...]
Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

1 σχόλιο:

Δημήτρης Σπυρόπουλος είπε...

Mια ζωή ραγιάδες...
Μια ζωή δίχως αξιοπρέπεια...