6 Φεβρουαρίου 2012

Προστατεύουμε τα παιδιά μας στο Διαδίκτυο!

Τρεις καλές μου φίλες κι ένας μικρούλης «πρωταγωνιστούν» στη σημερινή ανάρτηση: Η  συντονίστρια για την Ελλάδα του saferintenet http://saferinternet.gr/index.php?parentobjId=Page157  Δρ Βερόνικα Σαμαρά, χάρη στην οποία εορτάζεται σήμερα η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η Νίκη Κατσιάπη, καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας, που παρήγαγε αυτό το σποτάκι για την Ημέρα http://gym-olymp.ilei.sch.gr/files/saferinternet.zip , και η Μαριάννα, που μου έδωσε γραπτή άδεια να αναρτήσω τον γλυκό γιο της, τον φιλαράκο μου τον ΣΤΕΡΓΙΟ, ενόψει του εορτασμού.
 
*
Με όλο τον σεβασμό στην υπευθυνότητα και στα καλλιτεχνικά κριτήρια του καθενός και της καθεμιάς μας στα ιστολόγια και γενικά στο διαδίκτυο, απλώς θα ήθελα να αγγίξω τις ευαισθησίες μας, όταν αναρτούμε πρόσωπα ανηλίκων χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Και, επειδή το έχω συζητήσει κατά καιρούς με φίλους, βλέπω ότι οι στάσεις διίστανται και αυτό τουλάχιστον με ξενίζει…
ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΚΥΒΕΡΝΟ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ

2 σχόλια:

Δημήτρης Σπυρόπουλος είπε...

Eυχαριστώ γι αυτήν την πολύ καλή ανάρτησή σου φίλε. Θέλω να προσθέσω πως ήταν πολύ καλή και η χθεσινή εκδήλωση της Δ/νσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ασφαλή χρήση του διαδικτύου, στο CARAVEL, στην οποία εκδήλωση με ξάφνιασε ευχάριστα η παρουσία μαθητών σχολείων. Την καλημέρα μου από Μαραθώνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ είπε...

Να είσαι καλά, φίλε!